Constănțenii notificați să restituie subvențiile primite pentru încălzirea locuinței între 2012-2015 o pot face în 180 de zile fără penalități

Primaria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Primăria Constanța anunță persoanele care au fost notificate să restituie subvențiile primite pentru încălzirea locuinței în perioada 2012-2015, că o pot face fără aplicarea dobânzilor și a penalităților de întârziere, în termen de 180 de zile calendaristice de la data comunicării dispoziției.

Municipalitatea a precizat că cetățenii care nu pot achita integral sumele datorate au posibilitatea de a plăti în rate. Pentru acest lucru, constănțenii trebuie să se prezinte la sediul Direcției Generale de Asistență Socială  (strada Unirii, nr.104, telefon 0341/180108) și să semneze un angajament de plată, în cadrul termenului de 180 de zile .

Plățile se pot face la :

Primăria Municipiului Constanța, bulevardul Tomis nr. 51;

Direcția Generală de Asistență Socială, strada Unirii nr 104;

Serviciul Public de Impozite și Taxe :

– strada Badea Cârțan, nr.3;

– strada Nicolae Grindeanu, nr.66;

– strada Sulmona, nr.22;

– bulevardul Tomis, nr.121;

– bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116.

în contul RO70TREZ24A810600850101X, CIF 4785631, Primăria Municipiului Constanța.

După expirarea termenului de 180 de zile calendaristice, organele de executare silită vor calcula dobânzi și penalități, conform Codului de Procedură Fiscală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*