Constănțenii mai pot folosi doar câteva zile bicicletele puse gratuit la dispoziția lor de municipalitate

Constănțenii mai pot folosi doar câteva zile bicicletele puse gratuit la dispoziția lor de municipalitate. FOTO: Primăria Constanța

Constănțenii mai pot folosi doar câteva zile bicicletele puse gratuit la dispoziția lor de municipalitate, pe 20 noiembrie sistemul de bike-sharing urmând să fie oprit.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, „Black Sea Bike – Diversification of the tourism services in Constanța – Balchik cross border region by bike – BSB ” s-a dovedit a fi un proiect de succes și anul acesta.

Astfel, până acum au fost emise 20.118 carduri, dintre care 2.879 anul acesta. În 2022, au fost efectuate 49.936 de trasee, durata medie a unui traseu fiind de 50 de minute. Pentru că pasiunile nu țin cont de vârstă, anul acesta, recordul folosirii bicicletelor îl deține un constănțean născut în 1952, care a făcut nu mai puțin de 424 de trasee. Pe locul II se află un bărbat în vârstă de 46 de ani, cu 404 trasee.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*