Constănțenii își pot achita impozitele și taxele locale online, în rate și cu reducere de până la 10 la sută

Plata impozitelor și a taxelor la SPIT Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Locuitorii municipiului Constanța își pot achita impozitele și taxele locale online, până la 30 iunie, în rate și cu reducere de până la 10 la sută.

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța aduce la cunoștința contribuabililor modalitățile de plată online prin care pot fi achitate impozitele și taxele locale. Astfel, acestea pot fi achitate:

  • pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea “Servicii online/Plata impozite”, integral sau în 5 rate prin programul BT;
  • prin intermediul aplicației e-Tax Mobile–SPIT, disponibilă pe AppStore și PlayStore, pe telefoanele mobile;
  • pe site-ul www.ghiseul.ro, secțiunile “Plătește online impozite și taxe” și “Plată fără autentificare” ;
  • prin serviciul Internet Banking;
  • prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking – Banca Transilvania.

Contribuabilii care achită integral obligațiile fiscale datorate bugetului local până la data de 30 iunie 2020, inclusiv, beneficiază de 10 la sută bonificație pentru persoanele fizice și 5 la sută pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport. Sumele de până la 50 lei, inclusiv, se achită integral până la data de 30 iunie 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*