Constănțenii din zona Centru au rămas fără căldură din cauza unor întreruperi în alimentarea cu energie electrică

E-Distribuţie Dobrogea anunță întreruperile programate pentru zilele următoare

E-Distribuție Dobrogea a comunicat că întrerupe alimentarea cu energie electrică, miercuri, 7 decembrie, la punctul termic 66, în zona Centru.

Potrivit societății Termoficare Constanța SRL, consumatorii racordați la acest punct termic nu vor beneficia de încălzire pe durata lucrărilor. Odată cu finalizarea lucrărilor de către E-Distribuție Dobrogea se va relua furnizare încălzirii către consumatorii afectați.

„Prin acest anunț, societatea Termoficare Constanța SRL cere scuze consumatorilor săi afectați de lipsa încălzirii generate de lucrările E-Distribuție Dobrogea. Pentru relaţii suplimentare vă recomandăm să apelaţi Dispeceratul E-Distribuție Dobrogea la numărul de telefon 0241.929”, au transmis reprezentanții societății de termoficare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*