Constănțenii care locuiesc în zona Sabroso vor rămâne marți, 10 august, fără apă potabilă la robinete

Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii RAJA
Avarie RAJA

RAJA SA Constanța va sista furnizarea apei potabile marți, 10 august, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe o conductă de alimentare cu apă de pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona restaurantului Sabroso, din municipiul Constanța.

Vor fi afectați de lipsa apei, în intervalul orar 08.00 – 16.00, consumatorii de pe bulevardul I.C. Brătianu (nr. 43, 45, 45 A), precum și cei de pe străzile Locotenent Gheorghe Hanes, Sublocotenent Chiose Sandu și intrarea Lt. Gheorghe Hanes.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*