Constănțenii care doresc să-şi unească destinele se pot programa, de la 1 martie, pentru oficierea căsătoriilor

Cei ce doresc să-şi unească destinele se pot programa pentru oficierea căsătoriilor. FOTO Primăria Constanța

Pentru a veni în întâmpinarea constănțenilor care doresc să-şi unească destinele, începând de luni, 01 martie, Primăria Constanța le oferă posibilitatea să se programeze pentru oficierea căsătoriilor.

În acest sens, constănțenii pot accesa site-ul https://programaridlepct.primaria-constanta.ro/casatorie/ unde se vor putea programa la data și ora dorită pentru a spune „DA“ în fața ofițerului Stării civile. De pe același site pot afla și documentele necesare pe care trebuie să le prezinte pentru căsătorie cu 11 zile înaintea oficierii la Serviciul Stare Civilă din cadrul Direcției Locale de Evidență Persoane.

În momentul efectuării programării, cei în cauză vor primi un mesaj automat în care li se va comunica data la care trebuie să se prezinte pentru depunerea documentelor. Neprezentarea ambilor soți la depunerea declarației de căsătorie, cu 11 zile înaintea oficierii, duce la imposibilitatea încheierii căsătoriei.

Pentru mai multe informații se poate apela Serviciul Stare Civilă, la numărul de telefon: 0731/500.128, sau adresa de mail: spclep_starecivila@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*