Constănțenii afectați de avaria RAJA au rămas fără apă până la ora 18

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Constănțenii afectați de avaria RAJA au rămas fără apă până la ora 18, fiind necesară golirea conductei respective.

RAJA a anunțat că pe parcursul desfășurării lucrărilor de remediere a avariei de la intersecția străzilor Mihai Viteazu cu Artileriei din municipiul Constanța, s-a constatat necesitatea golirii conductei, având în vedere debitul mare de apă și poziționarea acesteia într-o zonă betonată.

Din acest motiv a fost sistată furnizarea apei potabile în intervalul orar 11.00. – 18.00, către consumatorii de pe străzile: Lt. Dumitru Theodor Lemnea, Ion Lahovari, Mihai Viteazu, Nicolae Iorga, Ștefan Mihăileanu, Topraisar, I.G. Duca, Călărași, Răsuri și Trandafirului, cei arondați punctului termic 126, precum și cei din perimetrul delimitat de străzile: Poporului – Izvor – Andrei Mureșanu – Partizanilor – Lt. Dumitru Theodor Lemnea – Poporului.

RAJA anunțase că pe 11 februarie s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, la intersecția străzilor Mihai Viteazu cu Artileriei din municipiul Constanța. Pentru remedierea acesteia, echipele de intervenție RAJA S.A. a sistat furnizarea apei potabile către consumatorii de pe strada Lt. Dumitru Theodor Lemnea, în intervalul orar 09.30 – 17.00. Totodată, în acest interval de timp, urma să se furnizeze apă cu presiune scăzută către consumatorii de pe străzile: Ion Lahovari, Mihai Viteazu, Nicolae Iorga, Ștefan Mihăileanu, Topraisar, I.G. Duca, Călărași, Răsuri și Trandafirului, precum și celor arondați punctului termic 126.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*