Constănțeni suspectați de săvârșirea mai multor furturi în județul Tulcea, prinși în trafic de polițiștii ialomițeni

Mașină de poliție.

Patru persoane bănuite de comiterea mai multor furturi în județul Tulcea au fost depistate în trafic de polițiștii ialomițeni, în cadrul unui filtru rutier organizat pe DN 2A.

Potrivit IPJ Ialomița, marți, 22 februarie, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pentru control, pe raza localității Andrășești, un autoturism condus de o femeie în vârstă de 29 de ani, din județul Constanța. De asemenea, polițiștii au identificat în autoturism alte trei persoane, cu vârste cuprinse între 31 și 46 de ani, din județul Constanța, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit că atât conducătoarea auto cât și pasagerii erau căutați de polițiștii din județul Tulcea pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Slobozia, de unde au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că autoturismul depistat nu are asigurare obligatorie valabilă, fiind ridicate plăcuțele și reținut certificatul de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*