Constănțenii racordați la sistemul de termoficare vor rămâne luni, 6 iunie, fără apă caldă

Electrocentrale Constanța SA (CET Palas) informează consumatorii că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice astfel că, la începutul săptămânii viitoare, constănțeni racordați la sistemul de termoficare vor rămâne fără apă caldă.

Electrocentrale Constanța SA transmite că pentru executarea lucrărilor de remediere este nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța. Astfel, oprirea se va face în data de 6 iunie, începând cu ora 00.00, și se estimează că va dura cel puțin 24 de ore.

„Vă asigurăm că echipele noastre de reparații depun toate eforturile pentru repunerea în funcțiune a instalațiilor, în cursul zilei de 7 iunie. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și îi informăm pe constănțeni că facem tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor necesare și pentru reluarea în cel mai scurt timp a livrării agentului termic primar sub formă de apă fierbinte”, au transmis reprezentanții Electrocentrale Constanța SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*