Constănțeni arestați preventiv pentru trafic de droguri

Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii constănțeni pentru trafic de droguri de risc și mare risc. FOTO CTnews.ro

Doi bărbați din Constanța au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile, sub acuzația de trafic de droguri de risc și mare risc, la percheziții oamenii legii descoperind în locuințele acestora peste 3,5 kilograme de cannabis, ketamină și pastile de Ecstasy, în vederea comercializării către consumatori de pe raza județului Constanța.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, la data de 16 octombrie, polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au efectuat trei percheziții domiciliare în municipiul Constanța, la locuințele a doi bărbați, de 34, respectiv 35 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc și de mare risc. Astfel, au fost descoperite 3,7 kilograme de cannabis, două comprimate de Ecstasy, două grame de ketamină, mai multe obiecte destinate preparării, porționării și consumului de droguri, 26.000 de lei, 135 de euro, opt telefoane mobile, un laptop, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

De asemenea, la data de 17 octombrie, au fost puse în aplicare alte 4 mandate de percheziție domiciliară, fiind ridicate bunuri utile cauzei.

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de cei doi bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. În cursul zilei de 17 octombrie, cei doi au fost prezentați instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*