Constănțeni arestați preventiv pentru trafic de droguri de risc

În urma perchezițiilor a fost găsită suma de 12.000 lei. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au efectuat patru percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și operațiuni fără drept cu substanțe noi cu proprietăți psihoactive.

Potrivit IPJ Constanța, după realizarea unei acțiuni de prindere în flagrant delict a doi bărbați în timp ce ar fi comercializat droguri de risc, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat patru percheziții domiciliare, pe raza județului Constanța.

„Au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, patru telefoane mobile, 12.000 de lei, două cântare electronice de precizie, două grindere, precum și alte bunuri cu valoare probatorie”, au precizat reprezentanții IPJ Constața.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de două persoane, iar în cursul zilei de miercuri, 19 aprilie, au fost prezentate instanței de judecată care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*