Constănțean în vârstă de 25 de ani, prins în timp ce vindea cannabis

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 25 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc.

La data de 26 mai, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog au surprins, în flagrant delict, un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce ar fi vândut cannabis.

“În urma depistării, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, mai multe doze de cannabis, precum și 2 cântare de precizie, 3 grindere și 1 telefon mobil”, a anunțat IPJ Constanța.

După audieri, procurorul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*