Constănțean de 67 de ani, găsit mort în apele Portului Tomis din Constanța

Constănțean de 67 de ani, găsit mort în apele Portului Tomis. FOTO ISU Constanța

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, duminică, 21 martie, după ce trupul unui bărbat fusese observat plutind în apele Portului Tomis din Constanța.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, trupul bărbatului fusese observat în zona Farului verde din Portul Tomis, la o distanță de aproximativ 20 de metri de mal.

„La fața locului a intervenit nava SAR pentru a-l aduce la mal, dar și o autospecială cu șase subofițeri din cadrul Detașamentului Fripis”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

De asemenea, la fața locului a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță, dar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Polițiștii spun că bărbatul era din Constanța, avea 67 de ani, iar dispariția sa nu fusese încă raportată. Trupul acestuia va fi transportat la morgă, pentru ca medicii legiști să stabilească din ce cauze s-a produs decesul, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*