Constănțean arestat preventiv după ce a încălcat ordinul de protecție și și-a agresat fosta concubină

La data de 4 ianuarie, polițiștii Secției 1 Rurală din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați de către o femeie de 35 de ani, din localitatea Agigea, cu privire la faptul că fostul său concubin, de 31 de ani, ar fi încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa de către Judecătoria Constanța. Acesta ar fi ajuns în fața imobilului femeii, unde ar fi proferat injurii și amenințări cu acte de violență.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în perioada iulie 2021 – ianuarie 2022, bărbatul ar fi încălcat în repetate rânduri măsurile impuse prin ordinul de protecție emis împotriva sa, ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o pe persoana vătămată.

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție, amenințare și lovire sau alte violențe.

În urma probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*