Constănțean arestat preventiv după ce a agresat doi agenți de poliție, pe unul lovindu-l cu capul în figură, iar pe al doilea mușcându-l de un deget

Agresorul a fost arestat preventiv. Imagine cu rol ilustrativ.

Un bărbat din Constanța a fost arestat preventiv după ce a agresat doi agenți de poliție, pe unul lovindu-l cu capul în figură, iar pe al doilea mușcându-l de un deget, cei doi necesitând mai multe zile de îngrijiri medicale. Bărbatul fusese prins la volan fără permis de conducere și fusese transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în dimineața zilei de luni, 24 aprilie, în jurul orei 09.00, bărbatul a fost depistat conducând un autoturism pe un drum public din municipiul Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

„Inculpatul prezenta halenă alcoolică, însă a refuzat inițial testarea cu aparatul etilotest, iar apoi, la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe parcursul intervenției lucrătorilor de poliție, inculpatul a manifestat un comportament agresiv fizic și verbal față de aceștia. A fost încătușat, iar apoi a lovit cu capul în zona nasului pe agentul B.A.C., producându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 2 – 3 zile de îngrijiri medicale, și l-a mușcat de un deget al mâinii drepte pe agentul U.V., producându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 6 – 7 zile de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Aceștia mai precizează că inculpatul este cunoscut cu antecedente penale, dar care nu atrag starea de recidivă, fiind condamnat anterior la pedepse privative de libertate pentru comiterea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice și contra persoanei. El a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar în cursul zilei de marți, 25 aprilie, a fost dus în fața unei instanțe a Judecătoriei Constanța cu propunerea de arestare preventivă, măsură admisă de judecătorul de drepturi și libertăți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*