Constanța, sub Cod galben de vânt puternic până la ora 15.00

Constanța, sub Cod galben de vânt puternic până la ora 15.00. FOTO Primaria Constanța

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, în județul Constanța, vor fi intensificări temporare ale vântului cu rafale ce vor depăși 55-60 km/h.

Astăzi, vremea fi deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros și, îndeosebi după-amiaza și în prima parte a nopții, trecător va ninge slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimă în jurul a -4 grade.

Mâine, valorile termice vor mai crește față de ziua anterioară, dar vremea se va menține deosebit rece. Astfel, temperatura maximă va fi de 1 – 2 grade, iar cea minimă în jur de -3 grade. Cerul va fi temporar noros. Vântul va mai avea intensificări temporare în prima parte a zilei (rafale de 40 – 50 km/h), apoi va slăbi treptat.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055;
  • Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922;
  • Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență  – 0737552271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*