Constanța Stret Food Festival debutează pe 4 mai. Zeci de vendori din toată țara își aduc rulotele cu mâncare în Piața Ovidiu

Constanța Street Food Festival
Constanța Street Food Festival

Un eveniment care a avut un mare succes la București sau Cluj ajunge, în sfârșit, la Constanța.

Street Food Festival are loc în Piața Ovidiu între 4 și 7 mai. Ediția de la malul mării are aliniați deja peste 20 de vendori care vin din toată România.

Constănțenii și turiștii vor avea la dispoziție 4 zile pentru a testa street-food: mâncarea preparată în rulote, camionete, căruțe sau standuri.

“Evenimentul va include varietăți culinare precum: burgeri, hot-dogs, sandwiches, tacos, burritos, paste, grills și barbeques, clătite, înghețată și multe altele, toate unite sub umbrela conceptului de street-food.

Pe lângă bucătăria în sine, festivalul va include același concept de street-food dedicat însă băuturilor, consumatorii putând degusta prosecco, cafea și bere artizanală, vinuri alese și multe altele”, au explicat organizatorii.

Programul evenimentului este între 14 și 23.00 pentru zilele de joi și vineri. Sâmbătă și duminică, evenimentul este deschis între orele 11 și 23.00.

Intrarea la Constanța Street Food festival va fi liberă, iar concertele din zona vor fi anunțate în curând.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*