Constanța Street Food Festival – patru zile de mâncare și muzică bună în Piața Ovidiu

Constanța Street Food Festival
Constanța Street Food Festival

Bucharest Street Food Festival, primul eveniment dedicat exclusiv conceptului de street-food, se mută și în Constanța.

Între 4 și 7 mai, se pun roțile în funcțiune și se aprind cuptoarele chiar în inima orașului – în Piața Ovidiu. Organizatorii aduc laolaltă peste 20 de vendori, din București și din întreaga țară, care vor întregi peisajul gastronomic al festivalului cu burgeri, hot-dogs, sandwiches, tacos, burritos, paste, grills și barbeques, clătite, înghețată și multe altele, toate unite sub umbrela conceptului de street-food.

Pentru combinația ideală, același concept se aplică și băuturilor. Vizitatorii vor degusta în cadrul festivalului, prosecco, cafea și bere artizanale, vinuri alese și multe altele.

Iar pentru a completa experiența, am ales patru dintre cele mai cool trupe ale momentului, care vor urca pe scena festivalului.

Joi, 4 mai, cântă HELEN, iar a doua zi îi vom vedea pe scenă pe băieții de la Vama. Sâmbătă, scena e luată cu asalt de Golan, iar duminică, 7 mai, ROA vor scutura Piața Ovidiu cu ritmul lor. Intrarea la Street Food Festival Constanța va fi liberă.

“Și ca să nu aștepți până pe 4 mai, ne-am gândit la o surpriză: îți oferim un mic preview a ce înseamnă un Street Food Festival. Câteva dintre van-urile participante la First Escape vor pregăti tot felul de bunătăți în parcarea de la City Park Mall Constanța, pe 2 și 3 mai”, au anunțat organizatorii.

Pentru festivalul cel mare, se anunță un line-up culinar divers, cu participanți din toată țara, care ne-au pregătit o mulțime de mâncăruri delicioase, deserturi și băuturi: Arrosticini/ Betty Ice/ Big John/ Birria / Burger Van/ Camionetta/ Camionul cu Inghetata / Caru Cu Cafea/ Crepes Charmees/ Delicii Pe Roti/ Elemózsia Food Truck/ Gourmet Street Food/ Jernoiu BBQ/ La Finca Alioli Van/ Meat Busters/ Moritz Eis Romania/ Nori Yakitori/ Republika Pleskavica/ Rolls/ Switchmorn/ Say Cheese! by Carrefour / Za German – WurstWagen.

Program pe zile:
Joi – Vineri 14:00 – 23:00
Sâmbătă – Duminică 11:00 – 23:00

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*