Constanța Street Food Festival – patru zile de mâncare și muzică bună în Piața Ovidiu

Constanța Street Food Festival
Constanța Street Food Festival

Bucharest Street Food Festival, primul eveniment dedicat exclusiv conceptului de street-food, se mută și în Constanța.

Între 4 și 7 mai, se pun roțile în funcțiune și se aprind cuptoarele chiar în inima orașului – în Piața Ovidiu. Organizatorii aduc laolaltă peste 20 de vendori, din București și din întreaga țară, care vor întregi peisajul gastronomic al festivalului cu burgeri, hot-dogs, sandwiches, tacos, burritos, paste, grills și barbeques, clătite, înghețată și multe altele, toate unite sub umbrela conceptului de street-food.

Pentru combinația ideală, același concept se aplică și băuturilor. Vizitatorii vor degusta în cadrul festivalului, prosecco, cafea și bere artizanale, vinuri alese și multe altele.

Iar pentru a completa experiența, am ales patru dintre cele mai cool trupe ale momentului, care vor urca pe scena festivalului.

Joi, 4 mai, cântă HELEN, iar a doua zi îi vom vedea pe scenă pe băieții de la Vama. Sâmbătă, scena e luată cu asalt de Golan, iar duminică, 7 mai, ROA vor scutura Piața Ovidiu cu ritmul lor. Intrarea la Street Food Festival Constanța va fi liberă.

“Și ca să nu aștepți până pe 4 mai, ne-am gândit la o surpriză: îți oferim un mic preview a ce înseamnă un Street Food Festival. Câteva dintre van-urile participante la First Escape vor pregăti tot felul de bunătăți în parcarea de la City Park Mall Constanța, pe 2 și 3 mai”, au anunțat organizatorii.

Pentru festivalul cel mare, se anunță un line-up culinar divers, cu participanți din toată țara, care ne-au pregătit o mulțime de mâncăruri delicioase, deserturi și băuturi: Arrosticini/ Betty Ice/ Big John/ Birria / Burger Van/ Camionetta/ Camionul cu Inghetata / Caru Cu Cafea/ Crepes Charmees/ Delicii Pe Roti/ Elemózsia Food Truck/ Gourmet Street Food/ Jernoiu BBQ/ La Finca Alioli Van/ Meat Busters/ Moritz Eis Romania/ Nori Yakitori/ Republika Pleskavica/ Rolls/ Switchmorn/ Say Cheese! by Carrefour / Za German – WurstWagen.

Program pe zile:
Joi – Vineri 14:00 – 23:00
Sâmbătă – Duminică 11:00 – 23:00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*