Constanța rămâne sub cod galben de instabilitate atmosferică

Cod galben de vânt puternic la Constanța. FOTO Primăria Constanța

Meteorologii au anunțat astăzi prelungirea codului galben de vreme rea la Constanța. Centrul Meteorologic Regional Dobrogea arată că până în această seară, la ora 21:00, în Constanța, instabilitatea atmosferică accentuată se va menține. Vremea se va răci semnificativ față de intervalul precedent, astfel că temperatura maximă va fi în jur de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 17 grade. Cerul va fi temporar noros si vor mai fi intervale de timp cu averse, descărcări electrice si posibil grindină. Cantitățile de apă vor fi de 15…20 l/mp. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare mai ales ziua (trecător rafale de 50…60 km/h).

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*