Constanța este gazda Maratonului Resuscitarii, unde puteți învăța cum să salvați o viață

Constănțenii sunt așteptați la Maratonul Resuscitării

Voluntarii Fundației Pentru SMURD în colaborare cu ISU Constanța vă așteaptă sâmbătă 14 septembrie să vă arate cum puteți deveni salvatori.

Potrivit statisticilor, 4 din 5 stopuri cardiorespiratorii se întâmplă acasă.

Dacă după instalarea stopului cardiorespirator persoana nu beneficiază de manevre de resuscitare din partea oamenilor din jur, șansele ca aceasta să supraviețuiască scad cu 10% în fiecare minut care trece.

Oferind doar 30 de minute din timpul dumneavoastră, sâmbătă, între orele 12:00 și 21:00 la Maratonul Resuscitării – Ediția I – la Vivo Constanța, veți afla cum, cu mâinile goale, puteți face diferența dintre viață și moarte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*