„Constanța Coffee Break” revine și în acest weekend în centrul orașului

„Constanța Coffee Break” revine și în acest weekend în Centrul Constanței

De sâmbătă, 07 august, de la ora 08.00 și până duminică, 08 august, la ora 23.00, bulevardul Tomis se transformă din nou într-o zonă de promenadă, arenă de sport și ring de dans, pentru o nouă ediție a proiectului „Constanța Coffee Break”.

Astfel, sâmbătă seara, de la ora 19.30, ne lăsăm cuprinși de acordurile pline de armonie ale Fanfarei „Muzica Apelor”. Cei peste 20 de instrumentiști vor îmbina în mod plăcut solemnitatea marșurilor militare cu elemente din folclorul românesc, muzică ușoară, dar și valsuri și arii celebre din repertoriul național și internațional.

Distracția continuă în compania elevilor de la secția dans sportiv din cadrul Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța. Liceul este o unitate de elită a învățământului românesc cu program sportiv integrat și oferă copiilor șansa de a-și valorifica talentul și aptitudinile în 10 ramuri sportive: atletism, canotaj, dans sportiv, haltere, judo, caiac-canoe, lupte, rugby, tenis și tenis de masă.

Secția de dans sportiv a participat cu succes la competiții naționale și internaționale oficiale, obținând trofee și medalii.

Duminică, de la ora 20.00, descoperim frumusețea dansului tradițional. Vor participa ansamblurile de copii „Flori Dobrogene” al comunei Mihail Kogălniceanu, „Izvorașul Dobrogean” din comuna Fântânele, „Luminițe Dobrogene” din comuna Lumina și „Dobrogeanca” din orașul Ovidiu, împreună cu soliștii vocali Mădălina Ciortescu, Marina Sava și Raluca Ene.

Și în acest sfârșit de săptămână, iubitorii de sport vor avea liber la distracție. Atât sâmbătă, cât și duminică, începând cu ora 18.00, va fi open court pentru cei care doresc să joace baschet și badminton. Weekend de weekend, Decathlon România a contribuit la organizarea evenimentelor care au făcut din centrul Constanței o zonă de distracție și relaxare.

De asemenea, 400 de volume, un spațiu pentru lectură special amenajat și multe surprize îi așteaptă vizitatori la festivalul „Constanța citește” care se desfășoară în Parcul Arheologic. Până la începutul lunii septembrie, ne bucurăm de oferta diversificată de bestselleruri, enciclopedii și cărți pentru copii, adolescenți și adulți. Serile de lectură vor fi acompaniate de momente artistice. Duminică, de la ora 20.00, va avea loc un spectacol susținut de Liliana Cornilă și Rodica Nicoleta Șerban.

Proiectul „Constanța Coffee Break” este deschis organizatorilor. În continuare, cei care doresc să implice în acest proiect pot transmite cereri către Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, la adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*