„Constanța Coffee Break” reunește în acest weekend DJ experimentați și zone de bar cu băuturi fine

„Constanța Coffee Break” reunește în acest weekend DJ experimentați și zone de bar cu băuturi fine

În acest weekend, dăm restart la energie în centrul Constanței: bulevardul Tomis  prinde culoare în compania DJ Emil Safta.

Unul din cei mai experimentați DJ de la Kiss FM, implicat de la bun început în proiectul Summerkiss, vine să încheie sezonul estival la Constanța. Sâmbătă și duminică, de la ora 19.00, ascultăm cea mai bună muzică într-un show total.

Atmosfera de petrecere va fi completată de o experiență inedită. Constănțenii, dar și turiștii aflați pe litoral, se vor bucura de două zone de bar cu băuturi fine. Restaurantul Reyna va pune la dispoziție băuturi sofisticate pregătite cu atenție și minuțiozitate de bartenderi specializați.

Proiectul „Constanţa Coffee Break” este deschis celor care vor să transforme centrul orașului într-un punct de atracție. Cei care doresc să implice în acest proiect pot transmite cereri către Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, la adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*