Consiliul Local Peștera se reunește în ședință. Pe ordinea de zi sunt cinci proiecte de interes local

Primăria Peștera. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Peștera. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii locali din comuna Peștera au fost convocați într-o ședință ordinară pentru data de 27 octombrie, începând cu ora 16.00. Pe ordinea de zi se află cinci proiecte, toate inițiate de primarul Marius-Liviu Petre.

1.Proiect de hotarare privind alocarea de sume din bugetul de venituri si cheltuieli al comunei Pestera in vederea organizarii hramului bisericii ”Sf. Arhangheli Mihail si Gavril” din localitatea Izvoru Mare, comuna Pestera, judetul Constanta.

2.Proiect de hotarare pentru modificarea si completarea anexei la H.C.L. nr. 65/ 30.08.2016 privind alocarea de sprijin financiar elevilor si studentilor care frecventeaza cursurile de invatamant in afara comunei Pestera in anul scolar 2016-2017, cu modificarile si completarile ulterioare.

3. Proiect de hotarare privind aprobarea dezlipirii imobilului teren in suprafata de 12.000 mp. situat in extravilanul comunei Pestera,amplasat in parcela CC.384/2, aflat in proprietatea privata a comunei Pestera si in administrarea Consiliului Local Pestera, judetul Constanta.

4. Proiect de hotarare privind vanzarea prin licitatie publica a imobilului teren in suprafata de 2.331 mp. din domeniul privat al comunei Pestera, situat in localitatea Ivrinezu Mare, str.Livezii, nr. 9A, comuna Pestera, judetul Constanta, destinat pentru infiintare exploatatie agricola.

5. Proiect de hotarare privind aprobarea acordului de principiu cu privire la executarea de catre S.C.Enel Distributie Dobrogea S.A.Constanta a lucrarii de investitie de interes public “MODERNIZAREA LEA MT. 5721 – 6100/ 20 KV UO. MEDGIDIA, LOC. PESTERA”, COMUNA PESTERA, MUN. MEDGIDIA ,JUDETUL CONSTANTA“, conform proiectului nr. 74/2015.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*