FOTO Clubul Sportiv și Primăria Cumpăna au adus o bucurie pe chipul micilor fotbaliști. Juniorii s-au întrecut în cea mai mare cupă dedicată celor de 6 – 12 ani

Cumpăna a fost gazda competiției Cupa Tymbark Junior. FOTO Primăria Cumpăna

În perioada 24-26 mai în Cumpăna a avut loc faza finală a celei mai importante competiții din România pentru elevi de 6-12 ani, Cupa Tymbark Junior.

La turneul final disputat la Cumpăna au participat câte 8 echipe din fiecare categorie de vârstă, băieți și fete, împărțite în două grupe de câte 4. Învingătoarele din fiecare grupă vor juca marea finală, rezultând cele 4 mari câștigătoare ale Cupei Tymbark Junior.

Cupa Tymbark Junior este organizată de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, Primăria Cumpăna, Clubul Sportiv „Victoria Cumpăna” și Maspex Romania prin brandul Tymbark.

La actuala ediție s-a înregistrat un număr record de elevi, 131.589 de elevi.

Participanții au fost felicitați, iar campionii au primit medaliile de la primarul din Cumpăna, Mariana Gâju, și membrii FRF Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*