Consilierii municipali ai PSD acordă audiențe pentru constănțeni. Primul pe listă este omul de turism, Aurelian Marin

Aurelian Marin
Aurelian Marin

Consilierii locali municipali ai Partidului Social Democrat îi așteaptă pe locuitorii municipiului Constanța la audiențe, în fiecare zi de marți, începând cu orele 17:00, la sediul Cabinetelor Parlamentare PSD, din Bulevadrul Alexandru Lăpușneanu, nr. 82, bloc LE 31 (Zona Trocadero).

Aleșii locali vor să rezolve problemele cu care se confruntă constănțenii, să le prezinte și să dezbată soluțiile pentru problemele orașului și să răspundă întrebărilor legate de rolul lor în administrația locală.

Marți, 4 februarie, începând cu orele 17:00, consilierul local municipal PSD, Aurelian Marin îi așteaptă pe constănțeni la audiență, la sediul Cabinetelor Parlamentare PSD.

De asemenea, deputații și senatorii PSD au audiențe în fiecare vineri, începând cu ora 11:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*