VIDEO Agresiune urmată de sinucidere, surprinsă de camerele de supraveghere. Un individ a înjunghiat un taximetrist și apoi și-a băgat cuțitul în abdomen

Scena agresiunii din centrul orașului Constanța
Scena agresiunii din centrul orașului Constanța

Un incident cel puțin ciudat a avut loc în centrul Constanței duminică dimineața. Un taximetrist a fost înjunghiat de un client. Agresorul a intrat în panică după ce a comis fapta, s-a ascuns într-un bar și la sosirea jandarmilor a luat un cuțit și l-a băgat în abdomen.

Incidentul a avut loc în jurul orei 9.00. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum un taximetrist a oprit mașina în mijlocul străzii și apoi a ieșit din ea și a căzut la pământ însângerat. Bărbatul a mai făcut câțiva pași și cade din nou. El a fost observat la timp de un jandarm care trecea prin zonă și transportat la spital.

Colegii taximetristului spun că acesta era la prima cursă. Clientul a solicitat o mașină pe Bulevardul 1 Mai din Constanța și a cerut să fie dus pe Bulevardul Tomis, în zona Dacia. Eliade Drăghici mărturisește că inițial a ezitat să-l ia pe client pentru că i s-a părut dubios. Taximetristul nu a mers decât pe bulevardele principale ale orașului. La un semafor, clientul a văzut în fața lui o mașină de poliție și i-a cerut șoferului să vireze la dreapta.

La un moment dat, individul a scos din buzunar o foarfecă și l-a înjunghiat pe șofer în gât și în umăr. Agresorul s-a refugiat apoi într-o casă din apropiere. Proprietarii, treziți din somn, l-au luat la bătaie pe individ și acesta a ajuns într-un bar situat lâng fostul restaurant Beirut din Constanța.

Câteva minute mai târziu acolo a ajuns și o patrula de jandarmi. Oamenii legii, ajutați de polițiști au încercat să discute cu individul, dar acesta era deosebit de agresiv. El a amenințat de mai multe ori că se va sinucide și, la un moment dat, a luat un cuțit și l-a înfipt în abdomen. El a fost dus la spital, dar rănile erau atât de grave încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Oamenii legii l-au identificat pe agresor. El se numea Mihai Cosmin Jitar și avea 24 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*