VIDEO Agresiune urmată de sinucidere, surprinsă de camerele de supraveghere. Un individ a înjunghiat un taximetrist și apoi și-a băgat cuțitul în abdomen

Scena agresiunii din centrul orașului Constanța
Scena agresiunii din centrul orașului Constanța

Un incident cel puțin ciudat a avut loc în centrul Constanței duminică dimineața. Un taximetrist a fost înjunghiat de un client. Agresorul a intrat în panică după ce a comis fapta, s-a ascuns într-un bar și la sosirea jandarmilor a luat un cuțit și l-a băgat în abdomen.

Incidentul a avut loc în jurul orei 9.00. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum un taximetrist a oprit mașina în mijlocul străzii și apoi a ieșit din ea și a căzut la pământ însângerat. Bărbatul a mai făcut câțiva pași și cade din nou. El a fost observat la timp de un jandarm care trecea prin zonă și transportat la spital.

Colegii taximetristului spun că acesta era la prima cursă. Clientul a solicitat o mașină pe Bulevardul 1 Mai din Constanța și a cerut să fie dus pe Bulevardul Tomis, în zona Dacia. Eliade Drăghici mărturisește că inițial a ezitat să-l ia pe client pentru că i s-a părut dubios. Taximetristul nu a mers decât pe bulevardele principale ale orașului. La un semafor, clientul a văzut în fața lui o mașină de poliție și i-a cerut șoferului să vireze la dreapta.

La un moment dat, individul a scos din buzunar o foarfecă și l-a înjunghiat pe șofer în gât și în umăr. Agresorul s-a refugiat apoi într-o casă din apropiere. Proprietarii, treziți din somn, l-au luat la bătaie pe individ și acesta a ajuns într-un bar situat lâng fostul restaurant Beirut din Constanța.

Câteva minute mai târziu acolo a ajuns și o patrula de jandarmi. Oamenii legii, ajutați de polițiști au încercat să discute cu individul, dar acesta era deosebit de agresiv. El a amenințat de mai multe ori că se va sinucide și, la un moment dat, a luat un cuțit și l-a înfipt în abdomen. El a fost dus la spital, dar rănile erau atât de grave încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Oamenii legii l-au identificat pe agresor. El se numea Mihai Cosmin Jitar și avea 24 ani.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*