Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați, vineri, 09 aprilie, într-o ședință ordinară

Primăria din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Valu lui Traian Florin Mitroi, a convocat o ședință ordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, vineri, 09 aprilie, de la ora 12.00. Ședința va avea loc în sala Consiliului Local, cu luarea măsurilor de siguranță care se impun situației actuale (purtarea de măști) în contextul epidemiei de coronavirus și pentru prevenirea riscului de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecției cu virusul CODID-19.

Pe ordinea de zi se află 10 proiecte hotărâre. Acestea sunt:

  1.  Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Nomenclaturii stradale organizată la nivelul comunei Valu lui Traian, aprobată prin H.C.L. nr.40/14.02.2020, cu modificările și completările ulterioare.
  2.  Proiect de hotărâre privind prorogarea termenului prevăzut în Procedura de acordare a anulării accesoriilor în cazul obligațiilor bugetare restante la 31 martie 2020 datorate bugetului local al Comunei Valu lui Traian aprobată prin H.C.L. nr.140/06.07.2020, cu modificările ulterioare.
  3.  Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local pe anul 2021.
  4.  Proiect de hotărâre privind crearea unui fond de rezervă bugetară de 1 % din totalul cheltuielilor, în cadrul bugetului local pe anul 2021.
  5.  Proiect de hotărâre privind aprobarea contractării unor finanțări rambursabile interne în valoare de până la 2.000.000 lei, pentru asigurarea finanțării proiectelor de investiții de interes local, respectiv în valoarea de până la 12.604.206,28 lei pentru refinanțarea datoriei publice locale.
  6.  Proiect de hotărâre privind modificarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2020, aprobat prin H.C.L. nr.18/18.01.2021, cu modificările și completările ulterioare.
  7.  Proiect de hotărâre privind atribuirea unor loturi de teren în folosință gratuită către tinerii sub 35 de ani în vederea construirii de locuință proprietate personală, în condițiile Legii nr.15/2003
  8.  Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Local Valu lui Traian.
  9.  Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării, prin licitație, a unei suprafețe de 555 m.p. teren intravilan ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.
  10.  Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului creditelor interne pe anul 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*