Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați, mâine, în ședință ordinară

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a convocat o ședință ordinară a Consiliului Local, luni, 17 octombrie, de la ora 12.00.

Aceasta va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local, iar pe ordinea de zi se află nouă proiecte de hotărâre:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2022, aprobat prin H.C.L. nr.24/ 08.02.2022, cu modificările ulterioare.
  2. Proiect de hotărâre pentru modificarea art. 6 din H.C.L. nr. 203/09.09.2022 privind stabilirea faptelor care constituie contravenții in domeniul bunei gospodăriri a comunei Valu lui Traian și sancțiunile ce se pot aplica pentru acestea.
  3. Proiect de hotărâre pentru modificarea alin.(6) al art.14 din Regulamentul local de publicitate aprobat prin H.C.L. nr.245/17.09.2013.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea comunicării prin mijloace electronice de transmitere la distanță, a actelor administrative fiscale și a actelor de executare emise de Primăria comunei Valu lui Traian.
  5. Proiect de hotărâre privind însușirea unor rapoarte de evaluare asupra unor terenuri intravilane ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.
  6. Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenței la domeniul privat al comunei Valu lui Traian, a unui teren situate în intravilan.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii dreptului de folosință asupra terenului intravilan în suprafață de 307 m.p. lot nr.15, zona Afumați, atribuit doamnei Ciobanu Maria-Daniela în baza Legii nr.15/2003.
  8. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniului privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2022, aprobat prin H.C.L. nr. 9/14.01.2022, cu modificările și completările ulterioare.
  9. Proiect de hotărâre privind actualizarea componenței Grupului de Lucru Local (GLL) la nivelul comunei Valu lui Traian, constituit prin H.C.L. nr.321/06.09.2012.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*