Consilierii locali din Valu lui Traian, chemați vineri, 10 decembrie, să voteze taxele și impozitele pentru anul viitor

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a convocat pentru vineri, 10 decembrie, o ședință ordinară a Consiliului Local, de la ora 12.00. Acesta va avea loc cu luarea măsurilor de siguranță care se impun situației actuale – purtarea de măști, în contextul epidemiei de coronavirus și pentru prevenirea riscului de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecției cu virusul COVID-19.

Pe ordinea de zi se află opt proiecte de hotărâre, între care și cel privind  stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2022.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea  rectificării  bugetului local pe anul 2021, aprobat  prin H.C.L. nr.82/ 09.04.2021, cu modificările ulterioare.
  2. Proiect  de  hotărâre  pentru   modificarea  și  completarea anexelor  nr.1 și nr.2  la H.C.L. nr.226/10.09.2021 privind  modificarea și  completarea  inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat  al comunei Valu lui Traian, pe anul 2021,  însușit  și aprobat prin H.C.L. nr.18/18.01.2021, cu modificările  şi  completările  ulterioare.
  3. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea  acordării de  pachete  alimentare/dulciuri  cu  ocazia  sărbătorilor  de  iarnă,  decembrie 2021.
  4. Proiect de hotărâre  privind  stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2022.
  5. Proiect  de  hotărâre privind modificarea  și completarea  Nomenclaturii  stradale  organizată  la  nivelul  comunei  Valu  lui Traian, aprobată  prin H.C.L. nr.40/14.02.2020, cu  modificările şi completările ulterioare.
  6. Proiect  de  hotărâre  privind  modificarea și  completarea  inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat  al comunei Valu lui Traian, pe anul 2021,  însușit  și aprobat prin H.C.L. nr.18/18.01.2021, cu modificările  şi  completările  ulterioare.
  7. Proiect  de  hotărâre  privind  participarea Comunei Valu lui Traian la ”Programul privind creșterea eficienței energetice a  infrastructurii de ilumina public”  și aprobarea indicatorilor tehnico-economici a proiectului ”Eficientizarea și gestionarea inteligentă a energiei în infrastructura iluminatului public în Comuna Valu lui Traian , județul Constanța”.
  8. Proiect  de  hotărâre  privind  stabilirea plafonului  creanțelor fiscale  restante, aflate în sold la data de 31.12.2021, care pot fi anulate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*