Consilierii locali din Valu lui Traian au fost convocați, mâine, în ședință ordinară

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii locali din Valu lui Traian au fost convocați într-o ședință ordinară, care va avea loc vineri, 5 august, de la ora 12.00.

Aceasta va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local, iar pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre:

 1. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al doamnei Iuruc Luminița, precum și vacantarea locului de consilier local.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii denumirii de „strada MURFATLAR” pentru strada rezultată în urma unificării străzilor: „Murfatlar” și „Constanței”.
 3. Proiect de hotărâre aprobarea execuției bugetului local pe trimestrul II, anul 2022.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării BUGETULUI LOCAL pe anul 2022, aprobat prin H.C.L. nr.24/ 08.02.2022, cu modificările ulterioare.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii dreptului de folosință asupra terenului intravilan în suprafață de 300 m.p. situat pe str. București, atribuit domnului Negraru Cristian în baza Legii nr.15/2003.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de plată pentru achitarea unor terenuri ce fac parte din domeniul privat al comunei.
 7. Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr.135/15.06.2022 privind acordul Consiliului Local Valu lui Traian cu privire la aprobarea disponibilității terenului ce face parte din domeniul public al comunei Valu lui Traian, în vederea amplasării racordului la rețeaua de gaze naturale a imobilului Sala de Sport.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea constituirii unui drept de uz și servitute cu titlu gratuit asupra suprafeței de 26,4 m.p., teren intravilan ce face parte din domeniul public al comunei Valu lui Traian, pentru realizarea obiectivului: ”Reamplasare PTAB 190 de pe str. Mihai Eminescu nr.165 A, pe str. Mihai Eminescu nr.50 lot 2, loc. Valu lui Traian, jud, Constanța”.
 9. Proiect de hotărâre privind însușirea rapoartelor Societății ”GOSPODĂRIE COMUNALĂ VALU LUI TRAIAN”S.R.L. privind realizarea indicatorilor economico-financiari pe anii 2020 și 2021 și aprobarea indicatorilor economico- financiari și de performanță ale Societății ”GOSPODĂRIE COMUNALĂ VALU LUI TRAIAN”S.R.L. pe anul 2022.
 10.  Proiect de hotărâre privind aprobarea Rapoartelor de activitate al Consiliului de Administrație al S”GOSPODĂRIE COMUNALĂ VALU LUI TRAIAN”SRL pentru acordarea descărcării de gestiune a membrilor săi, pentru anii 2020 și 2021.
 11. Proiect de hotărâre pentru modificarea lit.”d” a alin.(1) a art.1 din H.C.L. nr.129/15.06.2022 privind atribuirea unor loturi de teren în folosință gratuită către tinerii sub 35 de ani în vederea construirii de locuință proprietate personală, în condițiile Legii nr.15/2003.
 12. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local pentru vânzarea construcției realizată pe terenul, lot 421, zona C, situat în comuna Valu lui Traian, str. Berzelor nr.29, atribuit în folosință gratuită, domnului Preda Daniel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*