Consilierii locali din Medgidia se întrunesc în ședință extraordinară

Ședință Consiliu Local Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

Consiliul Local Municipal Medgidia se întrunește în ședință extraordinară în data de 11 decembrie, începând cu ora 11.00.

Pe lista ședinței se regăsesc un număr de 11 proiecte de hotărâri, majoritatea fiind inițiate de către primarul Medgidiei, Valentin Vrabie. Unul dintre ele, cel cu numărul 11 este inițiat de către consilierul local Butnaru Marian.

 1. Prelungirea valabilității PUG si RLU Medgidia, până la data de 31 decembrie 2023;
 2. Aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia pe anul 2018;
 3. Aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia pe anul 2018;
 4. Aprobarea organigramei și statului de funcții ale Poliţiei Locale Medgidia;
 5. Aprobarea modificării organigramei și statului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia;
 6. Aprobarea retragerii dreptului de folosință gratuită asupra unor loturi de teren atribuite, conform prevederilor Legii nr.15/2003;
 7. Aprobarea repartizării unor unităţi locative situate în blocuri ANL;
 8. Aprobarea vânzării, prin licitaţie publică, a unui imobil teren și construcție în suprafață de 44 mp având număr cadastral 106395 și 106395-C1, situat în intravilanul municipiului Medgidia, județ Constanța;
 9. Aprobarea vânzării, prin licitaţie publică, a unui imobil teren în suprafață de 314 mp având număr cadastral 108038, situat în intravilanul municipiului Medgidia, județ Constanța;
 10. Aprobarea modificării poziției nr.376 a Anexei nr.3 la procesul verbal de inventariere nr.1466/12.03.2013 aprobat prin H.C.L. nr.31/2013;
 11. Amenajarea în municipiul Medgidia a unui parc public pentru câinii cu stăpân în suprafață de 1.000 mp între fântâna arteziană în spatele Bowlingului, în spatele garajelor.

UPDATE:

Ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului
Local Municipal Medgidia, care va avea loc pe 11 decembrie, ora
11.00, se va suplimenta cu proiectul de hotărâre privind modificarea HCL
nr. 44/2012.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*