Consilierii locali din Mangalia și-au ales viceprimarul și membrii comisiilor de specialitate

Prima ședință a noului Consiliu Local Mangalia

Prima ședință a noului Consiliu Local Mangalia a avut loc joi, 5 noiembrie, ocazie cu care a fost ales viceprimarul orașului pentru următorii patru ani și s-au adoptat hotărârile privind alegerea președintelui de ședință, pe o perioadă de 3 luni, dar și constituirea comisiilor de specialitate ale CLM.

Conform votului aleșilor locali, consilierul PNL Dragoș Angelescu a fost reales viceprimar al municipiului Mangalia.

Un alt proiect de hotărâre adoptat în unanimitate a fost cel care a vizat constituirea comisiilor de specialitate din cadrul CL Mangalia, pe domenii de activitate, respectiv alegerea membrilor fiecărei comisii.

Astfel, CL Mangalia are trei comisii de specialitate:

  • Comisia Economică, Fonduri Structurale Europene, Turism și Industrie, constituită din 4 consilieri PNL, 2 consilieri PSD și un consilier PER;
  • Comisia de Urbanism – Amenajarea Teritoriului și Juridică, formată din 3 consilieri PNL, respectiv câte un consilier de la PSD și PER;
  • Comisia Socială, de Sănătate, Culte și Învățământ, compusă din 3 consilieri PNL, 2 consilieri PSD, un consilier PER și un consilier de la PRO România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*