Consilierii locali ai municipiului Constanța, convocați în ședință extraordinară ca să aprobe dotarea școlilor cu echipamente IT

Ședință a Consiliului Local Constanța. FOTO Captură Video
Ședință a Consiliului Local Constanța. FOTO Captură Video

Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chițac, a dispus convocarea Consiliul Local al municipiului Constanţa într-o ședință extraordinară, al cărui subiect vizează dotarea unităților de învățământ cu echipamente IT.

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței figurează un singur proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Constanța cu echipamente IT, în contextul COVID-19” și a cheltuielilor aferente.

Ședința extraordinară a CLM Constanța a fost programată pentru luni, 16 noiembrie, de la ora 13.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Stiri de Ultima Ora - Consilierii locali ai municipiului Constanța, convocați în ședință extraordinară ca să aprobe dotarea școlilor cu echipamente IT | - Stiri si Oferte

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*