Consilierii locali ai comunei Valu lui Traian, convocați în ședință pentru a aproba amenajarea unui centru de vaccinare împotriva SARS-CoV-2

Consilierii locali din Valu lui Traian. FOTO Paul Alexe

Consiliului Local Valu lui Traian a fost convocat luni, 11 ianuarie, în ședință extraordinară, pe ordinea de zi figurând patru proiecte de hotărâre, unul dintre ele privind amenajarea unui centru de vaccinare împotriva SARS-CoV-2.

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă Consiliul Local al comunei Valu lui Traian în ședință extraordinară, în data de 11 ianuarie, ora 12.00. Ședința va avea loc în sala Consiliului Local, cu luarea măsurilor de siguranță care se impun situației actuale (purtarea de măști) în contextul epidemiei de coronavirus și pentru prevenirea riscului de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecției cu virusul CODID-19.

Pe ordinea de zi se află patru proiecte de hotărâre, toate inițiate de primarul Florin Mitroi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul: „Consolidarea capacității unităților școlare din comuna Valu lui Traian în vederea gestionarii situației de pandemie generat de virusul SARS-CoV-2”.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării listei obiectivelor de investiții care se finanțează prin creditul intern de 12.604.206,28 lei.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea schimbării temporare a destinației clădirii – Centru de Tineret, ce face parte din domeniul public al comunei, în Centru de Vaccinare împotriva SARS-CoV-2.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării suprafeței de teren și a vecinătăților pentru imobilul înscris la poz. 74 în anexa la H.C.L. nr.90/19.03.2014, cu modificările și completările ulterioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*