Consilierii județeni din Constanța se reunesc, astăzi, într-o ședință extraordinară ce se va desfășura online

Conducerea Consiliului Județean Constanța. FOTO CJ Constanța

Consiliul Județean Constanța a fost convocat în ședință extraordinară pentru vineri, 27 noiembrie, de la ora 13.00.

Ședința se va desfășura online, în sistem videoconferință, iar pe ordinea de zi se vor regăsi 44 de proiecte de hotărâre:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței Consiliului Județean Constanța desfășurată la data de 12 noiembrie 2020.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Județean Constanța.
  3. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Județului Constanța în Adunarea Generală a Acționarilor SC RAJA SA.
  4. Proiect de hotărâre privind completarea Statutului Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Apă-Canal Constanța”.
  5. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Constanța în Comisia Județeană pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate asupra Terenurilor Constanța.
  6. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Constanța și al Județului Constanța în Comitetul creditorilor privind debitoarea Regia Autonomă de Drumuri și Poduri Constanța.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru deszăpezire și combaterea lunecușului pentru iarna 2020-2021 ce vor fi aplicate de Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța.
  8. Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului Consiliului Județean Constanța pentru realizarea de către SC RAJA SA a investiției „Modificarea soluției de racordare cu energie electrică a surselor de apă cișmea apa A,B,C și II” pe terenul proprietate publică a județului Constanța.
  9. Proiect de hotărâre privind modificarea componenței Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism și a Regulamentului de organizare și funcționare.
  10. Proiect de hotărâre privind transmiterea unor spații din imobilul proprietate publică a județului Constanța, situat în municipiul Constanța, str. Mircea cel Bătrân nr.104 B, în administrarea Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea asigurării serviciilor de pază și monitorizare pe anul 2021 la obiectivele aparținând Consiliului Județean Constanța cu Direcția de Pază a Județului Constanța.
  12. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului evaluării finale a managementului doamnei Apostoleanu Corina Mihaela, director/manager la Biblioteca Județeană „I.N. Roman” Constanța.
  13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Caietului de obiective elaborat în vederea aprobării noului proiect de management al directorului/managerului de la Biblioteca Județeană „I.N. Roman” Constanța.
  14. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Constanța în Consiliul de Administrație al Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța.
  15. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Constanța în Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
  16. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Constanța în Consiliul de Administrație al Teatrului de Stat Constanța.
  17. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Constanța în Consiliul de Administrație al Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”.
  18. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Constanța în Consiliul de Administrație al Bibliotecii Județene „I.N. Roman” Constanța.
  19. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Constanța în Consiliul de Administrație al Muzeului de Artă Constanța.
  20. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Constanța în Consiliul de Administrație al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.
  21. Proiect de hotărâre privind darea în folosință gratuită către Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a unor echipamente medicale, în vederea dotării Compartimentului de Terapie Intensivă Neonatală din cadrul Secției de Neonatologie.
  22. Proiect de hotărâre privind modificarea structurii organizatorice a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.
  23. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei și statului de funcții pe anul 2020 pentru Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.
  24. Proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.
  25. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei și statului de funcții pe anul 2020 pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.
  26. Proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.
  27. Proiect de hotărâre privind numirea unor membri în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.
  28. Proiect de hotărâre privind numirea unor membri în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.
  29. Proiect de hotărâre privind numirea unor membri în Consiliul de Administrație al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” Constanța.
  30. Proiect de hotărâre privind numirea unor membri în Consiliul de Administrație al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros” Constanța.
  31. Proiect de hotărâre privind numirea unor membri în Consiliul de Administrație al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța.
  32. Proiect de hotărâre privind numirea unui membru în Consiliul de Administrație al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța.
  33. Proiect de hotărâre privind stabilirea prețurilor medii ale principalelor produse agricole, precum și a prețului mediu/tonă de iarbă (masă verde) obținută de pe pajiște, la nivelul județului Constanța, pentru anul 2021.
  34. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului județean Constanța pe trimestrul III, anul 2020.
  35. Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar doamnei Ioniță Gabriela.
  36. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli și modificarea listei de investiții pe anul 2020 pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.
  37. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli și a listei de investiții pe anul 2020, pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă Albatros Constanța.
  38. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli și a listei de investiții pe anul 2020, pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă Maria Montessori Constanța.
  39. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2020, pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă Delfinul Constanța.
  40. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2020, pentru Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța.
  41. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2020, pentru Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea.
  42. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri și Cheltuieli, a Listei de Investiții și modificarea Programului de Evenimente Culturale, pe anul 2020, de la Biblioteca Județeană „I.N. Roman” Constanța.
  43. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri și cheltuieli și a Listei de investiții pe anul 2020 de la Complexul Muzeal de Științe ale naturii Constanța.
  44. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli și a listei obiectivelor de investiții ale județului Constanța pe anul 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*