Consilierii județeni, convocați în ședință extraordinară de îndată pentru a aproba alocarea de spații pentru înființarea unui Centru de vaccinare anti-Covid-19

Se distribuie tichetele valorice pentru vaccinare completă la Pavilionul Expozițional. FOTO Primăria Constanța

Consiliul Județean Constanța a fost convocat, miercuri, 6 ianuarie, în ședință extraordinară de îndată, pentru ora 13.00.

Pe ordinea de zi a ședinței figurează un singur proiect de hotărâre, respectiv privind darea în folosință gratuită  Municipiului Constanța a unor spații în interiorul imobilului „Pavilionul Expozițional Constanța” în vederea înființării unui Centru de vaccinare împotriva Covid-19.

Din motive de siguranță sanitară, ședință se va desfășura în sistem videoconferință.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*