Consilierii județeni, chemați la vot. Sunt aprobate finanțările nerambursabile și este ales un Administrator Public al Județului Constanța

Ședință de Consiliul Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Ședință de Consiliul Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință pe 28 aprilie, începând cu ora 13.00. Pe ordinea de zi se află 21 proiecte. Iată-le pe cele mai importante dintre acestea.

Proiect de hotărâre privind aprobarea închiderii Programului judeţean de înfiinţare a unor pepiniere silvice din judeţul Constanţa.

Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării evenimentului „FESTIVALUL BERII – Ediţia 2017”, de către Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.

Proiect de hotărâre privind aprobarea finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului judeţean.

Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Consiliului de Administraţie al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „ Sfântul Apostol Andrei” Constanţa.

Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi chltuieli şi a listelor de investiţii pe anul 2017 pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „ Sfântul Apostol Andrei” Constanţa.

Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuţiilor funcţiei de administrator public, a obiectivelor şi criteriilor de performanţă ce trebuie îndeplinite de către administratorul public, a contractului-cadru de management, a criteriilor şi procedurii de selecţie a candidaţilor şi a regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiei de administrator public la nivelul judeţului Constanţa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*