Concurs de Ziua Pământului, organizat de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

Planetariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Planetariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța propune un concurs care să marcheze Ziua Pământului.

Astfel, pe pagina de Facebook a Delfinariului din Constanța, la postarea despre Ziua Pământului, organizatorii așteaptă fotografiile adulților sau desenele copiilor în care subiectul să fie Ziua Pământului.

Comentariul care primește cele mai multe like-uri câștigă o invitație de patru persoane, valabilă la toate secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, pe o perioadă de un an după ce condițiile epidemiologice vor permite deschiderea instituțiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*