Patru demonstrații pe zi la Planetariul din Constanța. Biletele sunt mai ieftine primăvara

Planetariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Planetariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Tarifele de primăvară sunt mai mici. Complexul Muzeal de Științe ale Naturii oferă și pachete pentru cei interesați.

Astfel, biletul pentru Delfinariu Constanța, Microrezervație și Expoziția de Păsări Exotice costă 12 lei pentru adulți, 3 lei pentru elevi și studenți, iar copiii de până la 7 ani nu plătesc bilet.

La Acvariu Constanța, biletele costă 8 lei pentru Adulți și 2 lei pentru elevi și studenți. Și aici, copiii de până la 7 ani nu plătesc biletul.

La ședințele de echitație, prețul unui bilet pentru Ponei este de 5 lei, iar echitația cu cai costă 10 lei. Amatorii de plimbări cu caii pot să beneficieze de abonamente cu ședințe multiple.

Planetariul din Constanța are o taxă de intrare de 4 lei pentru adulți și 1 leu pentru elevi și studenți. Evenimentele deosebite, care merită observate sunt: eclipsele de lună, de soare sau ploile de stele.

Programul Delfinariului Constanța

Programul casieriei de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este zilnic între orele 9:00 și 16:30, iar obiectivele se pot vizita până la ora 17.00.

Reprezentațiile la Delfinariul Constanța sunt după urmatorul program: Luni – Vineri: orele 11.00 și 15.00. Sâmbăta și Duminica demonstrațiile au loc la orele 11.00, 14.00 și 17.00.

Microrezervația este deschisă între orele 9.00 și 17.00.

Acvariul este deschis de la ora 9:30 la ora 16:30.

Planetariul are demonstrații de luni până duminică, la orele 10:15, 11:45, 13:00, 14:15.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Prin articolele voastre sunt niste preturi si niste ore, iar la casierie sunt altele. De exemplu, am fost ieri si reprezentațiile cu delfinii sunt la orele 11 și 15. Si pretul pt delfinariu + microrezetvatie (căci doar împreună se pot lua, nu și separat) este 12 lei de adult, 3 lei de elev și student, și cei sub 7 ani gratuit. Informati-va corect inainte de a scrie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*