#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Mica Sirenă” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Secvență din spectacolul "Mica Sirenă". FOTO Teatrul pentru Copii și Tineret Căluțul de Mare

Fascinanta poveste a Micii Sirene poate fi urmărită la sfârșitul acestei săptămâni la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Căluțul de mare” din Constanța . Spectacolul este programat duminică, 16 februarie, de la ora 10.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru pentru copii. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din 16 februarie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 13 februarie Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Personajele principale ale acestui spectacol sunt Mica Sirenă, ce iși dorește din tot sufletul să trăiască în lumea pământeană și pe Prinț, pe care ea îl salvează de la înec în timpul unei furtuni  când corabia lui este înghițită de valuri.

Alături de sirena inimoasă, îi regăsim pe regele mării,  pe surioarele Micii Sirene dar și pe țestoasa înțeleaptă care o ajută să scape de meduzele buclucașe, cât și pe micul crab ce o sfătuiește întotdeauna de bine pe micuța sirenă. Curajoasa sirenă o va înfrunta pe caracatița vrăjitoare, care îi răpește vocea minunată dar vrea și inima prințului pentru a trăi pe uscat.

În distribuție: Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Tiberiu Roșu, Arina Cojocaru

Regia și scenariul: Cristian Mitescu

Scenografia: Eugenia Tărășescu-Jianu

Coregrafia: Sergiu Ionuț Anghel

Muzica: Alexandru Berehoi

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*