#CONCURS Câștigă trei invitații duble la comedia “Boeing Boeing”, de la Teatrul de Vară din Jupiter

Scemă din spectacolul "Boeing, Boeing". FOTO Teatrul Elisbeta

O piesă de teatru plină de situații comice îi care îi puteți revedea pe Monica Davidescu, Maria Buză sau Alexandra Velniciuc este programată la sfârșitul săptămânii viitoare la Teatrul de Vară din Jupiter. Piesa “Boeing Boeing” poate fi urmărită pe data de 19 iulie de la ora 20.30

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la un spectacol în care buna dispoziție este garantată. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 14 iulie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

“Boeing Boeing”, o piesă cu personaje…la înălțime

“Boeing Boeing” spune povestea arhitectului Bernard. Personajul principal al piesei este un burlac convins și un playboy veritabil care își trăiește viața în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunțite a orarelor de zbor și a iscusinței menajerei sale Berta. Numai că un nou model de avion Boeing introdus pe piață da peste cap toate orarele de zbor și aduce împreună în același oraș, iar apoi în aceeași casă cele trei logodnice stewardese.

Bernard încearcă să redreseze situația implicându-l pe bunul său prieten de la țară, Robert. Timidul Robert uita însă ce minciuni trebuie să spună și cui și, astfel, se iscă o înlănțuire de situații comice care te face să râzi cu lacrimi și fără sa te mai poți opri până la finalul piesei.

Din distribuție fac parte: Bogdan Stanoevici, Marius Gilea, Maria Buză, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Iulian Balan. Regia este semnată de Șerban Puiu.

Piesa “Boeing Boeing” este o producție a Teatrului Elisabeta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*