#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Insomniacii”, de la Casa de Cultură Constanța

Piesa "Insomniacii" vine la Casa de Cultură din Constanța

O piesă scrisă Mimi Brănescu, scenaristul serialului Las Fierbinți, ajunge la Constanța. Spectacolul “Insomniacii” este programat pe data de 18 februarie, de la ora 20 la Casa de Cultură din Constanța.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:
1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.
Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 15 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

În piesa de teatru “Insomniacii”, trei indivizi, trei caractere diferite se întâlnesc într-un parc, într-o noapte. Deşi discuţiile lor par banale, suferința lor este sinceră.

”Insomniacii” este un spectacol despre condiţia umană, un spectacol pe cât de comic pe atât de tragic, este un spectacol despre naivitate, nebunie și dragoste.

Din distribuție fac parte Gheorghe Ifrim, Marius Chivu, Leonid Doni. Piesa este scrisă de Mimi Brănescu, scenaristul serialului Las Fierbinți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*