#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Elefănțelul curios” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Secvență din spectacolul "Elefănțelul curios". FOTO Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare"

O incursiune spectaculoasă în junglă cu elefănțelul curios Bombo îi așteaptă pe copii la sfârșitul acestei săptămâni, la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare”. Spectacolul “Elefănțelul curios”,după povestea “Puiul de elefant” de Rudyard Kipling, poate fi urmărit duminică, 31 martie, de la ora 11.30, la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare”.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această minunată piesă de teatru pentru copii. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 31 martie de la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare”. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 28 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Cei mici au ocazia să descopere periculoasa junglă africană, împreună cu elefănțelul Bombo, haios, mititel și „curios nevoie mare” ce pornește către fluviul Nil „să afle ce mănâncă un crocodil”.

În această călătorie, micuții spectatori se vor întâlni cu o mulțime de animăluțe și păsări exotice cum ar fi maimuțele certărețe și grijulii, papagalii „vorbitori”, zebre, o panteră, leul „cel fioros”, hipopotamul „cel urât și îndesat” îndrăgostit de girafa „zveltă și frumoasă”, șarpele cel viclean sau crocodilul de Nil.

Ei vor asculta cântecele misterioase ale lunii și vor descoperi cât de bune sunt bananele pt sănătate, mai ales cele vorbitoare, învățând în același timp, că atunci când ceilalți te sprijină, chiar dacă te dojenesc sau te cicălesc, există mereu „acasă” indiferent de vârsta pe care o ai sau încercările prin care treci.

Cunoscutul actor, regizor și scenarist, Cristian Mitescu semnează regia și scenariul. Scenografia este asigurată de Eugenia Tărășescu-Jianu. Muzica îi aparține compozitorului Viorel Andrinoiu iar Ionuț Sergiu Anghel realizează coregrafia spectacolului.

În distribuția piesei recomandată etapei de vârstă 3+ sunt: Rovena Paraschivoi, Claudia Zaharia, Grațian Prisacariu, Andrei Stroescu, Ion Ciolan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*