#CONCURS Câștigă trei invitații duble la comedia “Ghici cine te sună”, de la Casa de Cultură din Constanța

Scenă din spectacolul "Ghici cine sună". FOTO Teatrul Elisabeta

O comedie cu Tania Popa și Laura Cosoi, o producție a Teatrului Elisabeta, poate fi urmărită la Casa de Cultură din Constanța, pe data de 21 februarie, de la ora 19.

Redacția Constanța News are plăcerea să te invite la un spectacol în care buna dispoziție este garantată. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 9 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

Numele actriței Tania Popa este foarte cunoscut publicului de teatru și film din România. Deținătoare a mai multor premii, Tania Popa și-a început activitatea artistică în anul 1993. A avut roluri importante în peste 20 de filme și a jucat în mai mult de 40 de piese de teatru. Anul acesta debutează ca regizor teatral cu spectacolul “Ghici cine te sună?!”, o dramatizare a filmului Perfetti Sconosciuti, regizat de Paolo Genovese.

Telefonul mobil poate dezvălui viața ascunsă a fiecăruia dintre noi. Suntem toți vulnerabili în fața unui obiect tangibil, accesibil tuturor, care a devenit o copie a vieții noastre până în cel mai ascuns amănunt. O cutie neagră care ne stochează obsesiile și realitatea paralelă a mesajelor, fotografiilor și a apelurilor din fiecare zi. Ritmul acțiunii crește și captează atenția spectatorului pe parcurs, în timp ce răsturnările de situație și poveștile personajelor se intercalează cu sunetul produs de telefoanele mobile.

“Ghici cine te suna?!” este o piesă de teatru care te face să râzi în hohote, dar care te și sperie un pic, care te face să realizezi că uneori ai putea ierta mai ușor. Este o piesă de teatru care te face să îți dai seama ce ai de pierdut, ce câștigi și ce gândești cu adevărat, dar nu ai curajul să recunoști.

Distribuția: Tania Popa, Andreas Petrescu, Leonid Doni, Ela Ionescu, Vladimir Draghia, Laura Cosoi, Vitalie Bichir, Ramona Niculae

Regie: Tania Popa

Scenografie: Roxana Radut

Asistenta regie: Daria Danciu

Muzica originală: Liviu Elekes

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*