#CONCURS Câștigă trei invitații duble la comedia “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc”, de la Teatrul de Vară din Jupiter

Scenă din piesa de teatru "Dezbracă-te, vreau să îți vorbesc". FOTO Teatrul Elisabeta

O piesă care s-a jucat pe cele mai importante teatre din întreaga lume și în prezent poate fi urmărită în 22 de țări de pe mai multe continente poate fi urmărită de turiști și constănțeni la sfârșitul săptămânii trecute.  Spectacolul “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc” este programat pe data de 26 iulie, de la ora 20.30 la Teatrul de Vară din Jupiter.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 19 iulie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Piesa “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, având titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudată de-a lungul timpului în cele mai importante teatre din lume și este jucată în prezent în peste 22 de țări precum SUA, Canada, Rusia, Franța, Germania, Australia, Africa de Sud.

Crezând ca soția lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniștii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucatareasă iscusită să le prepare bucate alese și drept alibiul perfect, îl invită și pe amicul său Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soția lui, se hotărăște să rămână acasă. Se dovedește că și ea la rândul ei trăiește o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât ”alibiul”, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situație și quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbușon. Evident că în acest ritm amețitor, se alege praful de planul inițial al lui Robert.

Distribuția: Bogdan Stanoevici, Maria Buză, Alexandra Velniciuc, Marcelo Cobzariu, Marius Gilea, Anca Dinicu. Regia îi aparține lui Șerban Puiu.

Spectacolul este o producție a Teatrului Elisabeta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*