#CONCURS Câștigă trei invitații duble la comedia “Bărbatul perfect defect”, de la Grădina de Vară din Saturn

Afișul spectacolului "Bărbatul perfect defect"

O piesă de teatru plină de situații comice este programată la mijlocul săptămânii viitoare la Grădina de Vară din Saturn. Piesa “Bărbatul perfect defect” poate fi urmărită pe data de 18 iunie de la ora 20.00

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la un spectacol în care buna dispoziție este garantată. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 12 iunie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Bărbatul perfect defect

“Ne dorim, tânjim, sperăm, visăm, să atingem un ideal! La propriu! Mai ales noi femeile căutăm cu înverșunare bărbatul ideal! Desigur știm de la mama, de la bunica, de la radio, de la tv că bărbatul trebuie să fie cât de cât… perfect! Mai exact e obligatoriu să fie perfect! Unde găsim bărbatul perfect? E foarte ușor de găsit! Il găsești pe toate drumurile, îți taie efectiv calea și respirația! Mereu e fix in drumul tău! Mereu te împiedici de el pe stradă! Trebuie doar să te îndrăgostești, ca să-l recunoști! Și gata… e perfect! Bărbatul perfect! Doar că…ce faci cu el? Îl păstrezi? Sau il cedezi? Nu te grăbi să dai un răspuns până nu vezi cu ochii tăi ” Bărbatul perfect defect “!”, au anunțat organizatorii.  

Din distribuția spectacolului fac parte Maria Radu, Luminița Bucur și Oleg Apostol

Organizatorii spectacolului au precizat că au luat toate măsurile de siguranță pentru ca sănătatea și buna dispoziție a spectatorilor să fie protejate.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*