#CONCURS Câștigă patru invitații duble la concertul baletul “Lacul lebedelor” de la Casa de Cultură Constanța

Afișul baletului Lacul lebedelor.

Ajunul Crăciunului vine cu un spectacol de gală pentru cei care iubesc baletul. Casa de Cultură programează pe data de 24 decembrie, de la ora 19, spectacolul “Lacul lebedelor” în interpretarea Companiei “St. Petersburg Classical Ballet of Andrey Batalov”.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest spectacol memorabil pus în scenă de una dintre cele mai mari companii de balet din lume. Patru invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo

2.Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.

3.Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 21 decembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Baletul Clasic din St.Petersburg Andrey Batalov este o companie tânără și dinamică, în mod clar educată în cea mai bună tradiție rusească. Stele ca Andrey Batalov, Yevgeny Ivanchenko- Mariinsky Ballet, Leonid Sarafanov, Oksana Bondareva – Mihailovski Ballet, Alexandra Timofeeva, Evgheni Ivanchenko- Kremlin Ballet, Maria Poliudova, Vladimir Statnii sunt soliștii principali ai companiei iar corpul de balet este de înaltă clasă.

Compania de Balet are 50 de artiști profesioniști, absolvenți ai Academiei de Balet din Rusia Vaganova și ai celor mai mari școli de dans din Rusia și Ucraina, care sunt conduse de către maeștri de balet mari, foști dansatori emeriți. Repertoriul companiei ‘’St.Petersburg Classical Ballet ‘’ îmbină capodopere ale baletului clasic cum ar fi: “Lacul lebedelor”, “Spărgătorul de nuci” și “Frumoasa din pădurea adormită” de P.Ceaikovski, “Chopiniane” “Giselle” de A.Adam, “Les Sylphides” de Michel Fokine , “Don Quijote”, “Paquita” de L. Minkus si coregrafia contemporană – Alexei Miroshnichenko, Emil Faski și altele.

Baletul Clasic din St.Petersburg a efectuat turnee în Japonia, Spania, Elveția, Germania, Franța, Italia , Cehia, SUA.
 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*