#CONCURS Câștigă patru invitații duble la comedia Amanta, de la Centrul Multifuncțional pentru Tineret “Jean Constantin”

Secvență din piesa ”Amanta”

O comedie savuroasă poate fi urmărită în această lună la Constanța. Piesa de teatru ”Amanta” are loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, în data de 23 mai, de la ora 19.00

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la un spectacol în care buna dispoziție este garantată. Patru invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți în data de 11 mai. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Amanta este o adaptare după “Încurcă lume” de A.D. Hertz.

Comedia “Amanta”, în regia lui Armand Calinovici (Armand Calotă), este pusă în scenă de artiști de notorietate, iubiți de public pentru rolurile de excepție interpretate pe marile scene de teatru din România: Armand Calotă (Emil Strâmbuleanu), Magda Catone / Iuliana Moise / Liliana Pană (Didina Strâmbuleanu), Eugenia Șerban / Ileana Olteanu (Olga), Marcelo Cobzariu / Ovidiu Cuncea (Traian Bungrăzescu), Gavril Pătru / Dorin And one / Edi Cîrlan (Matei Pintenaru).

O distribuție excepțională ce va readuce zâmbetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Acțiunea se desfășoară la începutul secolului XX … în zori, când avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsura și… “ooooops”… Didina nu doarme căci e furioasă. Câți dintre dumneavoastră nu ați pregătit o minciună când ați lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în fața nevestei răvășite? Dar ce te faci când minciuna, o invenție de moment, folosită de avocat se transformă în realitate și te trezești cu amanta în propria casă?

Hai să vedem pe unde scoți cămașa…când în familie cumnatul e procuror.

Vă așteptăm la spectacolul de comedie “Amanta” de A.D. Hertz pentru a afla împreună cum va ieși din încurcătură avocatul infidel.

Biletele pentru acest spectacol pentru fi cumpărate de aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*