#CONCURS Câștigă cinci invitații simple la evenimentul de e-commerce și marketing digital, EComm360 – Conference & Expo, de la Mamaia

EComm360 va avea loc la Mamaia.

O conferință dedicată antreprenorilor și pasionaților de comerț electronic și de marketing online are loc luna aceasta la Mamaia. Evenimentul EComm360 – Conference & Expo este programat pe data de 29 octombrie, de la ora 9.00, în centrul de conferințe al Zenith Conference & Spa Hotel, Mamaia.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite acest eveniment. Cinci invitații simple sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de  21 octombrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

Participanții vor avea acces la cele mai noi și relevante informații din domeniile e-commerce și marketing digital în cadrul sesiunilor susținute de specialiști de referință din România. Printre aceștia se numără:

  • Ovidiu Joița, CEO iAgency și fondator Jedi SEO School, specialist în SEO și marketing online, cu peste 15 ani de experiență;
  • Robert Trandafir, Fondator și Strategy Director Gun Media, va vorbi despre crearea campaniilor de Black Friday;
  • Cosmin Daraban, CEO Gomag, va prezenta strategii pentru oferte care conduc la vânzări;
  • Livia Pupăză, trainer de Social Media și Facebook Ads in București și Londra, va vorbi despre crearea de personaj, acoperind cele mai importante platforme de social media: Facebook, Instagram si Linkedin.
  • Despre Pay per Click va vorbi Ionuț Munteanu, founder WebDigital;
  • Ciprian Cazacu, co-founder EasySales va vorbi despre marketplace-uri

Pe lângă speakeri de top, evenimentul reunește antreprenori, fie ei proprietari de magazine virtuale sau nu, reprezentanți din partea agențiilor de marketing online, furnizori de servicii de e-commerce și logistică.

Astfel, EComm360 devine cadrul perfect pentru networking de calitate, care implică schimb de know-how, exemplele de bune practici și care conduce, de multe ori, la colaborări mutual benefice.
Evenimentul, aflat la prima ediție, contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial din Regiunea de Sud-Est, încurajând formarea unei comunități de business unită și performantă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*