#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la Noaptea Devoratorilor de Publicitate, de la Casa de Cultură din Constanța

Afișul evenimentului Noaptea Devoratorilor de Publicitate de la Constanța

UPDATE

Evenimentul “Noaptea Devoratorilor de Publicitate”, programat sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19.30., a fost anulat de către organizator.

Amatorii de clipuri publicitare au ocazia să urmărească o selecție a celor mai tari reclame din toată lumea. Evenimentul “Noaptea Devoratorilor de Publicitate” vine la Constanța pe data de 12 octombrie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest spectacol ajuns la cea de-a 24-a ediție. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la Noaptea Devoratorilor de Publicitate.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 3 octomhrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un eveniment internaţional, creat în 1981 de către Jean-Marie Boursicot, care, fascinat fiind de reclame, a început să colecţioneze spoturi publicitare din toată lumea pentru a le prezenta publicului larg într-un spectacol ce îşi propune să transmită publicului emoţiile, artisticul şi caracterul transcendent faţă de limitele culturale ale spoturilor publicitare. Cel care a adus acest show în România este Dan Chişu, producătorul general al spectacolului. Accesul publicului este permis începând cu ora 18.30, iar spectacolul a fost programat să dureze dincolo de miezul nopții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*